Zpravidla se to říká o ženách, že nevědí, co chtějí a z toho důvodu je s nimi tolik starostí a náročné vydržet ve vztahu. Jsou to však ony, které dávají přednost lásce na celý život a každého vztahu si váží a vkládají do něho maximum lásky, péče, pozornosti a trpělivosti.

S představou, že spolu chcete setrvat navěky, přichází i zodpovědnost pracovat na tom, aby byl váš vztah pořád aktivní. Ovšem tuto fázi, muži neberou příliš vážně. Touží tedy vůbec po vážném a dlouhodobém vztahu?
zamilovaný pár

Jak čas utíká, všechno se mění

Muži mají rádi dobrodružství a to, když se pořád něco děje. Stereotyp tedy není nic, co by dobrovolně vyhledávali a utápěli se v pocitu, že je každý den stejný – rovněž jako jejich vztah s partnerkou. Není však správné domnívat se, že změna k lepšímu přijde sama. Pokud vám na vaší milované záleží a jediné, co vás zajímá je to, abyste tvořili pár navždy, musíte udělat něco proto, aby vám to fungovalo i vy sami.

Ženy mají sice větší schopnost a cit pro to, udržovat jiskru a lásku ve vztahu, ovšem nejsou v něm samy, takže je nevyhnutelné, abyste se přičinili a přiložili ruku k dílu.

Vážný vztah je pro některé muže překážkou v tom, že jich obírá o kousek svobody, který si přejí nechat pro sebe. Mít však životní partnerku neznamená hledět na své touhy a plány, ale přizpůsobovat se momentům a potřebám, které se týkají jí.
polibek na poli

Proč se střídat nevyplácí?

Občas se můžete dostat do stádia, kdy se rozhodnete pro střídání partnerek do doby, než vás omrzí. Nemůžete se však pořád přesvědčovat o tom, že někde existuje perfektní žena, která dělá, koná a říká všechno tak, jak byste si to přáli.

Je daleko lepší a hodnotnější pro váš život, pokud se naučíte dělat kompromisy, zvládat překážky, které ve vážném vztahu nastávají a poprat se s myšlenkou, že jich ustojíte, protože jste jednoduše dospělí a milujete vaši partnerku, která vám k životu bohatě stačí.

Uvědomte si, že i díky tomu, že budete žít ve vážném vztahu a snažit se o to, abyste si ho udrželi, se naučíte přijmout vaše negativní stránky a pracovat na nich a taktéž dospět k toleranci a trpělivosti, kterou něžnější pohlaví jednoduše potřebuje.



Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup