Články o domu a zahradě zbožňuji. O tom se člověk může tak vypsat, že je to skvělí pocit. A proč vypsat? Protože si každý představuje svůj vysněný velký dům s velkou zahradou. Ty taky? Já tedy ano. A jak si ho představuji? Jaký je můj nebo tvůj vysněný dům? Vezmi si papír a napiš si každou místnost, jak bys chtěla, aby vypadala.

Já to teď udělám a třeba tě dokonce něčím inspiruji. Tak si piš nebo čti, ale já jdu taky psát. Přála bych si dvoupatrový dům s hezkými dřevěnými schody. Velké okna, aby všechny místnosti měli dostatek světla. V prvním přízemí, bych chtěla krásný obývák, který je moderní. V barvě černo-šedé-bílé. A proč tato barva? Protože to pak můžete nakombinovat i jinými barevnými dekoracemi. Což je to nejlepší, co můžete udělat.

Z obýváku, bych chtěla, aby byl v chod do kuchyně, která je obrovská a má svůj ostrůvek na dělání svatebních koláčků. Všechny místnosti chci, aby byli plné květin. Protože mi květiny, připomínají jednoho skvělého člověka.

kuchyň

V přízemí bych chtěla koupelnu, kde by byla krásná velká sprcha. A co v druhém přízemí? Bych chtěla ložnici, kde by byla velká manželská postel, rozjasněná barevnými dekoracemi a zelenými stromovými fíkusy. Do toho je nábytek z přírodního dřeva. Vůně vanilky, která se tam rozprašuje necelou každou hodinu. Ložnice by měla vlastní koupelnu, kde by byla vana na relaxování, a dokonce i s velkou šatnou.

vana

Dokonce bych chtěla ještě dětský pokojíček a dva pokoje pro hosty, protože nikdy nevíte, kdyby bylo další miminko. Tak, ať má také své vlastní království. Chtěla bych aby jeden pokoj pro hosty měl také koupelnu s vanou, aby se u nás na návštěvě cítil jako doma a odpočatě. Jako na dovolené.  K ložnici a pokoji pro hosty, bych chtěla velký široký balkóny. A když se vrátíme do ložnice, kde jsou velké prosklená okna, tak tam jsou i dveře, které vedou na velkou rozrostlou zahradu, kde je bazén, lehátka a krásné posezení pro naši rodinu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup